fbpx

SketchUp Studio: tõhustage oma töövooge!

Oleme täiendanud Studio paketti, et muuta see arhitektuuri, inseneeria ja ehituse spetsialistide jaoks veelgi paremaks.
Lisandunud on kaks täiesti uut funktsiooni, mis muudavad teie töövoo sujuvamaks ja kiiremaks kui ei kunagi varem – Studio paketti on lisandunud V-Ray ja Scan Essentials!

Punktipilve andmete importimine rakendusega Scan Essentials (ainult Windows’ile)

Sarnaselt funktsioonidele PreDesign ja Add Location, on ka Scan Essentials hädavajalik abivahend teie töövoo alguses. Scan Essentials abnnab teile ideaalsed tööriistad pilveandmete SketchUpi importimiseks, vaatamiseks ja modelleerimiseks. See on väga usaldusväärne baas Teie 3D-mudeli kavandile. Ükskõik, kas teete ümberehitust või projekteerite uut ehitist – enam pole vaja alustada nullist!

Mõned näited funktsioonidest, mis aitavad teie töövoogu optimeerida:
– punktidepilvede importimine droonidelt, maapealseid skaneeringuid, fotogrammeetria, lidar-andurid ja mobiilne kaardistamine;
– modelleerimine otse punktpilvedes;
– võrdlusfunktsioonid, et tagada mudeli sünkroonsus punktipilvega;
– alternatiivsed vaated;
– võimalus suurendada konkreetseid sektoreid ning muuta värve ja läbipaistvust.

Kui teie  3D-mudel on valmis, aitab LayOut funktsioon teid kiiresti info vajalikku 2D väljundisse importida ning projektile mõne hiireklõpsuga  professionaalse dokumentatsiooni vormistada.

Punktpilve visuaal on väga rikkalike andmetega ja selle kogu töövoo jaoks pakutavad eelised on hindamatud. Oluliselt suureneb näiteks modelleerimise täpsus ja efektiivsus.

Scan Essentials võimaldab paremat integratsiooni projekti etappide vahel alates lähteandmete kohapealsest kaardistamisest kuni projekteerimise, ehitamise ja ehitusjärgsete protsessideni.

Lähemalt Scan Essentials’ist .

Reaalajas ja fotorealistlik renderdamine V-Ray 5 abil

Visualiseerimine on kahtlemata suur osa kinnisvaraprojektide töövoost – kord on vaja meeskonnaliikemtega disain üle vaadata, kord tellijaga, rääkimata projekti kinnituse eelsest lõplikkust visuaalllahendusest.

V-Ray 5 for SketchUp abil saate nüüd kujunduse lihtsalt ja kiirelt ideest fotorealistliku renderdamiseni viia, muutes valgustust, lisades varje, kohandades peegelduvaid pindu, valides valgustusseaded jpm.

Soovitame alustada V-Ray nutika 3D-raamatukogu Chaos Cosmos uurimisest. Sealt saate valmis sisu (näiteks taimestik ja inimesed) otse oma SketchUpi kujundusse alla laadida ning säästate nii hulgaliselt aega ja energiat.

Veelgi enam –  saate V-Ray Visioniga kasutada ka reaalajas renderdamise võimalusi! Võrreldes aeglasemate traditsiooniliste renderdamisprotsessidega võimaldab V-Ray Vision teil kiiresti „käigu pealt“ redigeerida suisa SketchUpis modelleerimise ajal. Kiire renderdamise abil saate klientidele ideid kiiresti esitada ja projekti tähtaegu seega oluliselt lühendada. Mugvust ja paindlikkust lisab võimalus projektidega tööd teha asukohast sõltumaltult.

Kui olete modelleerimise lõpetanud saate ekraanipilte, animatsioone ja panoraampilte eksportida VR  formaati, mis annab projekti visualiseerimisele täiesti uue mõõtme ja kvaliteedi.

Lisateave V-Ray eeliste kohta 
NB! V-Ray 5 sisaldub SketchUp Studio paketis, (ainult Windows’ile).
Soovite kasutada SketchUp Pro, V-Ray, Scan Essentials’i võimalusi?

Studio pakett sisaldab kõiki loetletud funktsioone ning on kuni 30.07.2021 saadaval 40%  soodushinnaga!
Jah, aastane kasutusõigus vaid  639 € +km!

Optimeerige oma tööd!

Veenduge SketchUp Studio võimekuses Laadige alla 30-päevane prooviversioon.

NB! SketchUp Studio on mõeldud Windowsi jaoks, kuid on saadaval ka Bootcamp iOS-i jaoks.

NB! enam ei sisaldu Studio paketi standardvõimalustes Sefairat. Küll aga saate selle endiselt eraldi osta ja see töötab SketchUp Pro’ga sujuvalt edasi.

Alustage oma töövoogude optimeerimist juba täna!

Täpstava info saamiseks ja/või registreerimiseks võke palun ühendust meie müügispetsialist Hardiga – telefon: +372 56889886, E-mail: hardi@sketchup.ee