fbpx

Linnaplaneerimine SketchUp'iga

SketchUp linnaplaneerijale

SketchUpi 3D-disainitarkvara aitab linnaplaneerijatel modelleerida meie tulevasi linnu, alates ruumiplaneeringu skeemidest kuni elavate visuaalideni.

Linnaplaneerija tööriistakast

Muuda kontuurid kiiresti pindadeks, joonista ebatasasele pinnasele kujunduselemente ja muuda olemasolevat maastikku. Kasuta olemasolevaid asukohaandmeid või impordi maastikupilte ühe klõpsuga.

Loo veenvaid visuaale

Kasuta kogukonna ja klientide poolehoiu saavutamiseks hõlpsasti ligipääsetavaid illustratsioone ja animatsioone. Saada oma 3D-mudel LayOut’i, et luua üksikasjalikud 2D-plaanid, või kasuta läbimängu, et oma visioon ellu äratada.

Kiirenda oma töövoogu eelkoostatud 3D-mudelitega

Sa ei pea kõike vajalikku nullist modelleerima. Avasta maailma suurimast 3D-mudelite kogust tuhandeid objekte – alates taimestikust kuni sõidukiteni.

Optimeeri oma töövoogu

  • Modelleeri tõhusalt

    Modelleeri taimestik ühe klõpsuga, loo fotorealistlikke renderdusi ja palju muud kolmandate osapoolte laienduste abil.

  • Lihtne import ja eksport

    Impordi faile standardsetest CAD-pakettidest või ekspordi mudeli jooned ja kompositsioonid oma lemmikusse järeltöötlustarkvarasse.

  • Tee koostööd

    Tutvusta oma projekti erinevatele asjaosalistele segareaalsuses ja kogu jooksvalt tagasisidet, kasutades SketchUpi liitreaalsuse ja virtuaalreaalsuse rakendusi.

Esimesed sammud SketchUp'iga

Kas oled valmis alustama?

Alusta kohe SketchUp’iga töötamist, avasta SketchUpi võimalused tasuta prooviversiooniga või õpi SketchUpi kasutamist algkursusel.